Tre salonger – samma företag!

Salon King St, Salon King samt Hårcompaniet ägs och drivs av Anna Martelleur och Cecilia Asplund. Allt började med Salong King St på Kungsgatan 71 som slog upp portarna i October 2010. I November 2014 öppnas filialen Salon King på Sysslomansgatan 8 och i April 2017 förvärvas Hårcompaniet på Vretgränd 8. I April 2019 avyttras verksamheten på Sysslomansgatan för att koncentrera verksamheten till de två större salongerna.


Vi är stolta över vårt hantverk och yrke. Ett professionellt bemötande där vi tar hand om dig som kund och vägleder dig med våra kunskaper är en självklarhet på våra salonger. Genom kurser och visningar är vi alltid uppdaterade med det senaste inom färg, klippningar och styling. Som medlemmar i frisörföretagarna värnar vi om shyssta arbetsvillkor, en säker arbetsmiljö och säkra behandligar för dig som kund. Våra frisörer är alla utbildade och innehar gesällbrev eller är under utbildning. Vi styrker detta genom vår frisörlicens utfärdad av frisörernas yrkesnämd.


Våra Salonger är helt kontantfria vilket gör att du kan betala med kort eller swish men inte kontanter. Bättre för miljön och säkerheten – snabbt och enkelt!

Cissi

Frisörmästare & Delägare

Cissi

Anna M

Frisörmästare & Delägare

Anna M

Anna M

Frisörmästare

Anna T

Emil

Frisörmästare

Emil

Ida

Frisörmästare

Ida

Anna S

Frisör

Anna S (Mammaledig)

Rasmus

Frisör

Rasmus

Britt-Marie

Frisör

Britt-Marie

Anna M

Trainee

Isabell

Anna M

Frisör

Cajsa

Sofie

Trainee

Sofie

018 - 10 91 01
Kungsgatan 71, Uppsala
Måndag - Fredag: 9-18
018 - 13 18 71
Vretgränd 8, Uppsala
Måndag - Fredag: 9-18